Najnovšie recenzie zo sekcie Vertikutátory
- Cena pomer výkon.
- Veľký kôš
- Dva kotúče
Trošku hlučnejšia..
Robí to čo má za prijateľnú cenu
Velmy dobrá je to!
- vykoná to na čo bol kupovaný
- malý a spratný, nezavadzia
- dostatočný výkon
Všetko v poriadku, rýchla komunikácia,za tri dni dodané.
Všetko ok.
Žial,ešte som nemal moznost ho vyskušat!!! Nieje kde a sezona!!!
- urobi co ma
- nizsia vaha
- lahko nastavitelne vyska
- jednouche uskladnenie
- váha
- zatiaľ som ho použil iba raz pred sezónou a musím povedať, že je to skvelý pomocník. Toľko suchej trávy a machu to vytiahlo z trávnika, že som sa nestačil čudovať a vysypávať koše
- trávnik pekne zhustol
- šírka záberu, neviem si predstaviť, že by som to mal robiť s niečim menším
- je nutné mať relatívne rovný povrch, nakoľko v prípade nerovností nože rozrýpu povrch
- je pomerné hlučný, ale dá sa to akceptovať, je to stroj s 2kW motorom
Spokojný
Lahké malé skladné šlape ako má..
Ľahká výmena prevzdušnovača, nepotrebujem žiaden kľúč.
funguje dobre a bezproblémovo. Jediná nevýhoda je,že s ním musíte pracovat.
- silný motor !!!
- vysoká účinnosť, pracuje pri nižších otáčkach
- šírka záberu 40 cm
- dostatočne pevná konštrukcia
- na pracovnú výšku sa spúťa sa páčkou na riadidlách
- pracovna výška ( doraz spustenia ) sa nastavuje plynule
- Výborná cena za takýto stroj
- Prerezáva spoľahlivo
- Zbiera tiež veľmi dobre
- nie práve najlepššie zvolený uzáver paliva u karburátoru.
- plechová rezonancia pri práci v zabere ( niekedy )
- dosť ťažko sa nasadzuje zberný kôš na miesto
Stroj je opticky pekný a robustný. V kategórii lacných hobby benzínových vertikutátorov je to podľa mňa špička ( v ponuke ). Prvý deň u nás spravil 4 áre hustého športového trávnika. Pracoval presne tak ako mal. Pri obsluhe by sa dalo piť pivo. Neľutujem, že som si ho vybral.
Ak naň máte miesto, potom je to dobrá kúpa.
- Malý , dá sa dobre uskladniť a zložiť, dobre sa s ním manipuluje
Vertikutátor nám bol doručený 1.6.2023 a v sobotu 3.6.2023 sme ho hneď aj vyskúšali.
Prevzdušnili sme celý trávnik v záhrade, vyhrabal kopy suchej trávy a burín.
Takže máme vyskúšané, že pracuje výborne.
Sme spokojní.
Ďakujeme.
- Som spokojná, prevzdušňovač je ľahký, dobre sa s ním manipuluje
- Prevzdušňovač je dobrý, len keď je zem suchšia, práši sa rovno na vás, kedže kôš nie je krytý. Ale netreba ho vtedy používať :)
- Jednoduché ovládanie
- Vymeniteľné nože
- Dostupné náhradné diely
- Vlastný pohon
- Zaisťovacia skrutka pre výmenu noža je zbytočne dlhá
- Hrebeň na nastavenie výšky je z plastu a už po prvom použití zmenil plast farbu na bledšiu, čo značí značné namáhanie (snáď sa nezlomí)
- Zberný kôš mal poškodené dno už pri rozbalení, no dá sa s tým fungovať a nechcelo sa mi riešiť výmenu celého výrobku
- vyborny vykon
- lahka manipulacia s nim
- doprorucujem
- aj susedia maju a su s nim spokojny
- nízka cena, no za ten výrobok to nestojí
- Ide o rotavátor, ktorý by sa mal hrabať v zemi a nie behať po povrchu! Vôbec mi to v práci nepomohlo. Jediný spôsob ako som ho odstal do zeme je, že som si záhradu porýľoval a následne do porýľovaného išiel s rotavátorom. Na to som ho však nekupoval. Zbytočný produkt!
- Funkčný dizajn vyčesávacej kazety.
- Ľahká manipulácia a ovládateľnosť.
- Jednoduchá výmena kaziet bez potreby použitia náradia.
- Menšia výdrž batérie.
- Pripevnenie koša.
Vertikutátor sa ľahko skladá a zaberá málo miesta. Veľkou výhodou je možnosť výmeny štandardnej vertikutačnej kazety (noža) za pružinovú hrebeňovú kazetu bez potreby skrutkovača, čo je rýchle a jednoduché. Čepele sú tenké a majú správnu veľkosť a vzdialenosť medzi sebou. Vyčesávacia kazeta má tiež ideálne dlhé a pružné pružiny na vyčesávanie, takže trávnik nepoškodíte a nestane sa, že by ste ho namiesto vyčesávania vertikutovali. Výhodou je aj jemné nastavenie hĺbky, môžete vykonávať naozaj hlboké vertikutácie pre úplnú regeneráciu trávnika. Plne nabitá batéria vydrží na cca 100 m2 v prípade vertikutácie krížom (takže plocha ide na 2x), potom je potrebné ju opäť nabiť. Vyčesávanie je energeticky menej náročné. Uchytenie zberného koša by mohlo byť lepšie a pevnejšie, v prípade veľkého množstva plsti alebo vyššej trávy, mokrej pôdy je potrebné často vyprázdňovať ťažký kôš, ktorý dvíha prednú časť stroja. Kvalita vyhotovenia stroja je na špičkovej úrovni a za danú cenu zodpovedá svojmu účelu.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »