Najnovšie recenzie zo sekcie Vertikutátory
Zatiaľ ide vyborne
Šikovný pomocník
Účinnosť je veľmi dobrá, pekný dizajn, ľahko sa pohybuje...
- ľahký
- obratný
- dobre sa s ním manipuluje
- AKU - neprekáža nikde kábel
- super prekvapivý výkon/sila
- krátka doba výdrže batérie
Príjemne ma prekvapil svojím výkonom/silou. Je ľahký a obratný, takže sa s ním ľahko manipuluje. Najviac mi vyhovuje, že nikde neprekáža kábel (oproti elektrickému), takže práca s ním je rýchlejšia a pohodlnejšia. Jediné mínus vidím v batériách. Objednal som k nemu hneď 2 kusy, pretože som počítal s tým, že nevydržia na celú záhradu (plocha 200-250 m2). Jedna plne nabitá batéria zvládla asi 80 m2 do kríža. Ale nedá sa nabíjať hneď po vybití. Je z práce v stroji zahriata a nezačne sa nabíjať, kým nevychladne. Trvalo to asi 15 minút a potom ďalšie 2 hodiny nabíjania. Takže pre mňa 2 batérie na plochu 150 m2 a na plochu 150-250 m2 to chce 3 batérie, aby som stíhal dobíjať a nemal prestoje pri čakaní.
Výkon 12arov clekom kvalita
Výhoda
Proteco 51.06-VB-380 2v1
Pridané: 19. apríla 2023
(naposledy upravené 19. apríla 2023)
Zakúpený v ABCnáradie
Nepodarilo sa mi naštartovať, lutujem,že som si nevybral vertikulátor s motorom Briggs&Stratton, s tým som nemal nikdy problém, no tento produkt ani vyskúšať neviem, nakoľko nedá sa naštartovať. Pozdravujem OTK-ra. Nekúpiť!!!
Stroj pracuje ako má, vyskúšal som ho na menšej ploche. Jediný nedostatok je maly kôš na vyhrabanu trávu.
Veľká spokojnosť šikovný pomocník
- Šikovna kosačka super cena
Nevyhodou je maly zberny kos
Škoda,že koš není sůčasťou dodávky.
Šikovný stroj, ľahký, dobre sa s ním manipuluje aj pracuje. Výkon je viac, ako dostatočný.
Spokojnosť
- Mal som taký istý, vydržal mi 10 rokov, odišlo ložisko náhonu.
Vhodný tak na stredné veľkú záhradu. Zberný kos treba časti vysypať, ale väčší sa nedá.
- neda sa nastartovat
Reakcia značky Proteco
Dobrý den, veškeré informace ke startu stroje naleznete v přiloženém manuálu. Kolegové také pracují na videonávodu. Vertikutátorů tohoto typu jsme již prodali vyšší tisíce kusů, reklamovanost je téměř nulová a hodnocení pouze jedno 10% od vás. To nás mrzí. Tým Proteco
Zeminu na drobno rozdrvi
- Výkon, rozmer noźov
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »