Najnovšie recenzie zo sekcie Vertikutátory
- Výkon podľa očakávania
- Nastaviteľná výška nožov
- Rozumná cena
- Manuál nepoužiteľný
Vertikutátor plní účel na ktorý som ho zakúpil. Zloženie pomerne jednoduché, za 10 minút je poskladaný. Manuál v tomto smere nepomôže veľmi, pre niekoho kto nikdy neskladal takéto zariadenie, odporúčam nájsť návod na YouTube napríklad. Veľkosť koša je nízka, takže je rozumnejšie práce vykonávať bez nasadeného koša. Na menší trávnik je vynikajúci, na väčší priestor odporúčam použiť benzínový vertikutátor.
veľmi šikovná pomôcka do záhrady
Dobry pristup a rychlost
- Spĺňa moje požiadavky + výborná cena
Tovar bol doručený na čas, vlastne v predstihu 1 dňa, veľmi ľahko zmontivateľný. Vyskúšaný bude v priebehu marca, popíšem ako pracuje.
mala skuska-super..
flexibilné
Kupil som ho omylom kedze podla filtra na heureke mal byt benzinovy, ale v skutocnosti je na ele. Kabel..takze som ho vratil do obchodu...
- Ľahko sa manipuluje
Funguje primerane k jeho cene.
- nerobí sám:)
- Kvalitny stroj za dobru cenu
- Kos treba casto vyprazdnovat, po naplneni polovice uz viac travy nepusti, cize udavana kapacita je naozaj len teoreticka
- Môj tretí vertikutator , zatiaľ najlepších.
- Robustný , výkonný ,veľký kôš.
- Pohodlná práca s ním , kvalitný výsledok , rýchlosť .
- Zatiaľ veľká spokojnosť , doporučujem.
- Žiadna nevýhoda .
Cena zodpovedá kvalite, ľahko sa čistí .
- Výkon elektromotora je postačujúci na danú plochu.
- Ovládanie jednoduché.
- Nože pekne prerežú trávnik a vhadzujú trávu do koša až je za chvíľku plný.
- Valec s pružinami som ani nepotreboval zatiaľ použiť.
- Malý objem koša a treba sa naučiť zavesiť tento kôš aby zapadol na svoje miesto.
- Možnosť nastavenia výšky vertikutácie min. až od 4mm, mohlo by byť 2mm, nakoľko pri nerovnosti plochy travnika zoberie aj dosť z hliny a trávy.
- Valec s nožmi sa po vypnutí páčky vypínača ihneď nezastaví, elektromotor tkzv. dobieha. Je to asi dané konštrukciou pohonu valca od elektromtora, nemá to asi spojku čo je v tejto cenovej skupine asi normálne. Ale nezisťoval som to.
- Uvidíme koľko vydrží vypínač pri častejšom zapínaní, trošku ťažšie sa stláča bezpečnostné tlačidlo a treba použiť obe ruky pri spúšťaní elektromotora týmto spínačom.
Šikovný nástroj, určite pomôže pri starostlivosti o pekný trávnik.
- splní svoj účel
konecne som pri liati nivelacky mohol po nej chodit
Vlasnil som ho aj predtým a vydržal 8 rokov.
Ok
- Ľahká konštrukcia a ovládanie
- Dobrá cena v pomere kvalita - výkon
- Niekoľko úrovní rezy
- Drobná nevýhoda je, že pri činnosti musíte zberný kôš často vyprázdňovať, pretože ten naberá zmes len po určitú hranicu a potom to vypadáva späť na zem - čiže nečakajte, že sa vám tam zmestí viacej ako ⅓ objemu
Ako som písal v +/- tak v celku spokojnosť, vertikutátor slúži podľa určenia, jedinou nevýhodou zatiaľ čo sme postrehli je plnenie zberného koša, inak ide mašina ako hodinky, tak verím, že nás čaká ešte veľa cyklov starostlivosti o trávnik prevzdušňovaním.
- Dobrá cena
- Výkon
- Výbava
- Rýchle zaplnenie koša.
Výkonný prístroj, vo výbave dva valce.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »