Najnovšie recenzie zo sekcie Vertikutátory
- Vyzerá dobre.
- Valec na prevzdušňovanie je celý plastový , po 15minutách sa rozsypal. Starý z Lidlu vydržal 8rokov. Reklamáciu neuznali!!!!
Šmejd.
- e
Chýbal mi lepší popis pri zložení. Čo sa týka samotného produktu,tak som zatiaľ spokojná.
- Dobrý pomer ceny a kvality
- Funguje ako má
Som milo prekvapený dielenským spracovaním použitých materiálov,žiadne plastové puzdra vsetko kovove ,motor po odbalení na šupu naskočil čo ma posadilo do stoličky
aj pri práci som bol paf z výkonu .zatiaľ 100 bodov z 5 tich
- lahke ovladanie, , velky zberny kos, velmi dobry vykon samotnej vertikutacie a tiez zberu suchej travy.
- tiez velmi dobre reaguje poistka pri prehriati motora.
- oproti predchadzajucemu vertikutatoru, ktory bol velmi maly, je to velmi pozitivny krok. pohodlnejsia, rychlejsia, kvalitnrjsia praca
zatial nezistene
Splnil očakávania.
- Strasne slabe
spokojnost cena a kvalita
Všetko bolo super
- Som nadmieru spokojný
Mach, kamienky a všetok bordel to vycistelo odporucam
- Rýchla a jednoduchá montáž, ľahké ovládanie, zvláda väčšie plochy, skladný
Produkt je možné používať po jednoduchej montáži držadlá (montáž veľmi jednoduchá). Nastavovanie výšky zárezu veľmi intuitívne, pri väčších plochách a pri prívodných prerezávaniach najlepšie používať bez koša, nakoľko suchej trávy a machu je neúrekom. Po práci veľmi jednoduché čistenie a tak tiež nezaberá veľa miesta, pri odmontovaní rukoväte. Nie je nutne používať viac ako dvakrát ročne pre potreby prerezávania.
- robí, čo má a kvalitne
- ľahučký, spratný
Remene na uchytenie vydržali cca 5 minút. Neustále som ich musel dosahovať, veľmi poddajny material.
- Výborná vertikutacia
Zatiaľ všetko OK.
- Výrobok spĺňa moje požiadavky
- Pomerne hlučný
Ľahký a dobrá manipulácia. Účel splnilo
- Jednoduchá manipulácia
- Dostatočný výkon
- Tri roky záruka
Veľmi ľahko sa s ním pracuje. Návod je dostatočný, prehľadný. Záhradu, ktorú som ručným vertikutátorom vyhrabával niekoľko hodín som za hodinu hotovú. Za tú cenu sa určite oplatí. Len treba dávať pozor na kábel.
- Dostatočný výkon, jednoduchá obsluha a výmena valcov, kvalitný materiál.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »