Najnovšie recenzie zo sekcie Vertikutátory
- Aj napriek malemu objemu zberneho kosa, sa da pouzivat. Rada: ak ma kosacka vacsi objem zberneho kosa, treba prerezat bez kosa a pozberat travu kosackou.
- Hneď ho manzel vyskúšal a bol veľmi spokojný.
Super....
ok
- Ľahký, ľahko ovládateľný produkt
- Slúži účelu, na ktorý som ho kúpila
- Ako mnohí predomnou uvádzam, že najväčšou nevýhodou je veľkosť koša. Po veľmi krátkom čase je potrebné kôš vysypávať.
- malý kôš.
Kos je k nicomu...ako nahle stroj zacne pracovat kos sa naplni asi do tretiny a dalej uz neberie trava ostava na travniku...proste je to upchate...
Vertikulátor bol zapnutý, motor funguje. ale práca s ním ešte nebola vyskúšaná.
- Ľohký, výkonný
- Malý kôš
- vyborna pomocka
- este som ho nevyskusala treba ho poskladat s cim mam problem
zatial som ho neskusala musim ho bez navodu dako poskladat
Spokojna
- kvalitné vyhotovenie, komplet kovové
- žiadne plastové časti
- silný objem motora za tú cenu
- jednoduchá montáž
- zatial žiadna
Robili sme s ním prvú sezónu tri trávniky už, pomer cena / výkon je úplne najlepší. Oproti konkurencii silný motor.
Kovová konštrukcia pôsobí síce že stroj je ťažší ale mne to prišlo ako výhoda že stroj dobre zaberal a "neskákal".
- šikovný , maličký stroj, stačí na moju 3á záhradu
- hlučný
nemecka kvalita
- Splnil moje očakávania
- Spĺňa moje očakávania
- Lepšie plnenie zberného koša čo je vlastnosť všetkých podobných výrobkov.
Za tie peniaze celkom dobrý výrobok.Prevzdušňovacie kolíky sú celkom masívne,ľahká montáž .Na to,že valec použijem raz,dva krát za rok,to úplne stačí.
Mal som kosačku AL-KO skoro 10 rokov, tak som sa rozhodol pre kúpu vertikutátora rovnakej značky. Ešte som nemal som mal možnosť vyskúšať, ale prvé zhodnotenie je pozitívne.
- Silný motor
- Výborné nože
- Dobrá ergonómia nastavenia rukovete
- Chýbal návod na zloženie
- Kôš rovnako ako pri predchádzajúcom vertikutátore (MTD) prakticky nepoužiteľný,zaplní sa len do polovice a potom sa už len dusí
- Bez koša bol nepoužiteľný,ochranný kryt utesný výpustný otvor a nedokáže pracovať,musel som vymyslieť zlepšovák,aby som mohol fungovať bez koša.
- Komplikované prehodenie úchytu na kábel.
Za takúto cenu je to dobrá mašinka.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »